Rabo Clubsupport

Beste leden,

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2021 gaat van start!

Ook dit jaar neemt de HKL deel aan het Rabobank Club Support. We willen met het bedrag, dat we ontvangen doordat u op hebt gestemd, een scanner aanschaffen die oude films met geluid gedigitaliseerd kunnen worden. We hebben films in ons archief, zgn 8 mm films, waar de kwaliteit van afneemt en het niet meer mogelijk is ze te vertonen. Met de scanner maken we het mogelijk dat deze films vertoond kunnen worden en we er nog jaren plezier van hebben.

Stemmen

Leden van Zuid en Oost Twente brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 4 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Nog even goed te weten:
Net als vorig jaar kunnen Rabo-leden, vanaf 12 jaar, stemmen op hun favoriete club. En let op: lid is iets anders dan klant. Een klant kan in de Rabo App zelf lid worden en daarna meteen stemmen.

Leden die niet online bankieren, krijgen een mail of brief met hun stemcode en kunnen via een speciale stemsite stemmen. Voor vragen m.b.t. stemmen kan je jullie achterban doorverwijzen naar telefoonnummer (088) 722 66 00.

Komt u er niet uit. Kom dan langs met de code op maandag, dinsdag of woensdag ochtend tussen 9 en 12uur in ’t Lossers Hoes lokaal 1.25.  Wij helpen u dan verder.

Geplaatst in Uncategorized.