Nieuwe HKL website

De Stichting Historische Kring Losser heeft een nieuwe website. De vorige website was toe aan een update. Wij danken de heer Meije van Slageren voor het onderhoud dat hij vele jaren heeft verricht. Wij zullen hem binnenkort op passende wijze bedanken voor deze werkzaamheden.

De nieuwe website is gemaakt door ons lid Peter Heerink. Namens het bestuur en alle leden danken wij hem voor het maken van deze prachtige website. We kunnen weer jaren voor uit om u te informeren over de geschiedenis van Losser, Glane en Overdinkel. Daarnaast geven we u inzicht in de werkzaamheden van de HKL.

De nieuwe website biedt ons diverse voordelen. We kunnen met meerdere redacteuren aan de inhoud werken. Er is een flexibele agenda en ook een eenvoudige mogelijkheid nieuwsberichten te maken. Daarnaast is de site ook goed te lezen op een tablet en telefoon.

We bieden nu ook diverse doorzoekbare en zo mogelijke interactieve indexen aan naar de noeste arbeid van de vrijwilligers van onze vereniging:

• een lijst van alle items beschikbaar in ons Historisch Archief
  • een overzicht van alle artikelen uit de meer dan 100 Oet Dorp en Markes met een link naar het artikel
  • een overzicht van alle onderwerpen uit de 81 nieuwsbrieven met link naar een PDF van de nieuwsbrief
  • een overzicht van alle boeken in onze bibliotheek

U kunt via het menu bovenaan of via de vensters op de hoofdpagina naar de andere sites van de HKL gaan:

• bidprentjes
  • genealogie
  • wiki
  • Jigsaw – Puzzels
  • RouteYou – fietstocht

We hopen u dan ook regelmatig als bezoeker terug te zien op onze website.

Heeft u op- of aanmerkingen over de website, dan horen we dat graag, stuur dan een mail naar  ict@historischekringlosser.nl

Geplaatst in Uncategorized.