Ledenavond 12 september

Op maandag 12 september houdt de Historische Kring Losser om 20.00 uur een ledenavond in Grand Café Hotel Smit aan de Brinkstraat.

Tijdens deze ledenavond zal de nieuwe voorzitter van de Historische Kring Losser zich voorstellen en wordt er afscheid genomen van de bestuursleden die de afgelopen tijd (tijdens de corona pandemie) zijn afgetreden.

Verder zullen de volgende films worden vertoond:
“Nog een paar boodschappen doen, want Bassie gaat sluiten” en
“De Smokkelfilm” welke gemaakt is in opdracht van de Stichting Bruisend Overdinkel.

Na de pauze zal Georg van Slageren een lezing houden over “Bommen Berend” (brand in Losser).

Dit jaar zullen er, indien de omstandigheden het toelaten, nog ledenavonden worden gehouden op maandag 24 oktober, 28 november en 9 januari (nieuwjaarsbijeenkomst).
Zodra de invulling van deze avonden bekend is zal het kenbaar gemaakt worden op deze site en in onze nieuwsbrief.

De toegang tot de ledenavonden is gratis voor leden van de HKL.

Geplaatst in Uncategorized.