Genealogie Dorp en Marke Losser

De Historische Kring Losser zet zich al meer dan 50 jaar (sinds 1969) in voor het vastleggen van de historie binnen het oorspronkelijke grondgebied van het Dorp en Marke Losser.
Dit omvat naast Losser, de kernen Overdinkel, Glane en het gebied daar rond omheen gelegen.
Tot nu zijn meestal de verhalen over de bewoners van dit gebied vastgelegd in boeken of artikelen in ons kwartaalblad Oet Dorp en Marke maar er is nog nooit een overzicht gemaakt uitgaande van de bevolking door de jaren heen.
Met het opzetten van deze genealogische website wil de HKL daar een aanzet toe doen.

Om al iets te laten zien zijn de bewoners van het Teylershuis, de familie Zilversmit, de familie Heerink (test webmaster), familie Damhuis (verzameld door Pastoor Brouwer) en familie Nijenhuis ingevoerd.

Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarvoor willen we graag de medewerking van alle inwoners van Losser, Overdinkel en Glane inroepen.

Er zijn vast een heleboel leden die, met hun niet aflatende historische kennis en interesse, de familiestamboom al hebben samengesteld.
Of misschien is die stamboom al vastgelegd door iemand in u familie die geen lid is van de HKL.

Als u deze stamboom, andere gegevens of een foto heeft en u wilt deze met ons delen dan graag een email naar genealogie@historischekringlosser.nl

Om direct door te gaan naar 'Genealogie Dorp en Marke Losser'.

Er is ook een beknopte handleiding beschikbaar als PDF.