Ledenavonden

De Stichting Historische Kring Losser organiseert jaarlijks een aantal ledenavonden.

Deze avonden vinden plaats bij Grand Café Smit in Losser  of 't Trefhuus in Overdinkel

Deze avonden zijn toegankelijk voor alle leden.

Door de corona voorschriften is het momenteel niet mogelijk om de ledenavonden te organiseren.

Zodra we weer een ledenavond kunnen organiseren zullen we dit meedelen onder nieuws, onder agenda en in de nieuwsbrief.

Evenement details:

• zo

Twentse Cultuurtocht 2021 op zondag 17 oktober in De Lutte

Dorpshoes Erve Boerrigter De Lutte

Op zondag 17 oktober wordt de Twentse Cultuurtocht voor de twaalfde keer georganiseerd door de Sint Plechelmus Harmonie. Wat begon als een kleine wandel- en fietstocht, is inmiddels uitgegroeid tot een bekende tocht met een grote groep vaste bezoekers. De Twentse Cultuurtocht verbindt de mooie natuur in en om De Lutte met cultuur.

Zondag 17 oktober 2021
    Start tussen 10.30 en 12.00 uur
    vanaf Dorpshoes Erve Boerrigter De Lutte
    Wandelroute van ca. 9 kilometer